ProSpeed classic cars
ProSpeed Porsche
ProSpeed rally & race service
ProSpeed garage
ProSpeed Classic Car

Dé vakman voor classic cars én oldtimers

ProSpeed specialiseert zich in taxaties & diagnoses, onderhoud, herstellingen, revisies, restauraties en het raceklaar maken van classic cars en oldtimers. Porsche, Ferrari, Lancia, BMW, GM Corvette, … elk merk en elk type van classic car of oldtimer is welkom in onze werkplaats.

Eigenaars van deze voertuigen kunnen aan betaalbare prijzen rekenen op onze degelijke vakkennis van historische wagens.

Meer over ons

Diagnose & taxatie

Diagnose & taxatie

Vooraleer je als liefhebber een classic car of oldtimer aankoopt, schakel je best een onafhankelijke expert in zoals ProSpeed. Is de auto echt de vraagprijs waard?

Meer informatie

Onderhoud

Onderhoud

Vertrouw het preventief onderhoud van je classic car of je oldtimer toe aan ProSpeed. Vertrouw op onze expertise in authentieke wagens. Scherpe prijzen!

Meer informatie

Herstellingen

Herstellingen

Schakel ProSpeed in voor alle mogelijke herstellingen aan classic cars en old timers. Onze herstelservice geldt zowel voor de carrosserie als alle mechanische onderdelen.

Meer informatie

Revisies

Revisies

Heeft je classic car of oldtimer op technisch vlak zijn beste tijd achter de rug? Schakel ProSpeed in voor een volledige revisie.

Meer informatie

Restauratie

Restauratie

Oogt je classic car of oldtimer eerder als een wrak dan een authentieke auto? Tast roest je auto aan? Wij restaureren de carrosserie en het interieur echtheidsgetrouw.

Meer informatie

Race & rally service

Race & rally service

Ook eigenaars van classic cars of oldtimers kunnen beroep doen op onze raceservice. Je kiest zelf waarvoor je ons wilt inschakelen.

Meer informatie

Verbonden met ProSpeed Competition

ProSpeed Engineering is nauw verbonden met ProSpeed Competition, het Belgische raceteam van oprichters Luc Goris en Rudi Penders. ProSpeed Competition schitterde de afgelopen jaren in de GT-racewereld. Het team telt talrijke prestigieuze zeges vele titels van nationale en internationale kampioenschappen.

Meer informatie

Bekijk enkele van onze zorgvuldig uitgevoerde volledige restauraties

Open de fotogalerij