Restauratie

Classic car diensten Contacteer ons

Wij restaureren je classic car of oldtimer ‘echtheidsgetrouw’

Terwijl we ons bij een revisie concentreren op de mechanische werking van de auto, focussen we ons bij een restauratie op de carrosserie en het interieur.

Strippen en demonteren

Bij een restauratie strippen en demonteren we de volledige wagen en wordt elk onderdeel van de carrosserie onder de loep genomen. Gecorrodeerde delen worden na het ontlakken vakkundig weggesneden en vervangen door nieuw plaat- en laswerk.

Wanneer alle carrosserieonderdelen hersteld zijn en de nodige laklagen kregen, bouwen we de auto opnieuw op. We streven bij onze restauraties steeds naar een echtheidsgetrouwe nieuwe versie van het authentieke voertuig. We behouden zoveel mogelijk originele onderdelen.

Dashboard en zetels

Bij een restauratie ondergaat ook het interieur een vernieuwingsoperatie. Zo geven we het dashboard, het volledige binnenwerk en de zetels de unieke uitstraling van vroeger.

Op basis van een restauratieplan

Vooraleer de restauratie van je classic car of oldtimer start, werken we een compleet restauratieplan uit. Dit restauratieplan volgt uit een grondige analyse en controle van de authenticiteit van de wagen. Dit plan bespreken we grondig zodat je exact weet je van ons mag verwachten aan welke kostprijs. Tijdens het restaureren krijg je alle kansen om het restauratieproces op de voet op te volgen. Aan het eind volgen uiteraard een finale controle en een uitgebreide proefrit.