ProSpeed classic cars
ProSpeed Porsche
ProSpeed rally & race service
ProSpeed garage
ProSpeed Classic Car

Dé vakman voor classic cars én oldtimers

ProSpeed specialiseert zich in taxaties & diagnoses, onderhoud, herstellingen, revisies, restauraties en het raceklaar maken van classic cars en oldtimers. Porsche, Ferrari, Lancia, BMW, GM Corvette, … elk merk en elk type van classic car of oldtimer is welkom in onze werkplaats.

Eigenaars van deze voertuigen kunnen aan betaalbare prijzen rekenen op onze degelijke vakkennis van historische wagens.

Meer over ons

Op zoek naar een unieke wagen? Bekijk de auto's te koop.

Diagnose & taxatie

Diagnose & taxatie

Vooraleer je als liefhebber een classic car of oldtimer aankoopt, schakel je best een onafhankelijke expert in zoals ProSpeed. Is de auto echt de vraagprijs waard?

Meer informatie

Onderhoud

Onderhoud

Vertrouw het preventief onderhoud van je classic car of je oldtimer toe aan ProSpeed. Vertrouw op onze expertise in authentieke wagens. Scherpe prijzen!

Meer informatie

Herstellingen

Herstellingen

Schakel ProSpeed in voor alle mogelijke herstellingen aan classic cars en old timers. Onze herstelservice geldt zowel voor de carrosserie als alle mechanische onderdelen.

Meer informatie

Revisies

Revisies

Heeft je classic car of oldtimer op technisch vlak zijn beste tijd achter de rug? Schakel ProSpeed in voor een volledige revisie.

Meer informatie

Restauratie

Restauratie

Oogt je classic car of oldtimer eerder als een wrak dan een authentieke auto? Tast roest je auto aan? Wij restaureren de carrosserie en het interieur echtheidsgetrouw.

Meer informatie

Auto's te koop

Auto's te koop

ProSpeed Engineering biedt ook auto's te koop aan. Bekijk onze aanbiedingen. Op zoek naar een specifiek model of wagen? Contacteer ons.

Meer informatie

Originele onderdelen Met garantie

Member of The Driving Force

Prospeed Engineering begon als Prospeed Competion, het Belgische raceteam van oprichters Luc Goris en Rudi Penders, in 2006. ProSpeed Competition schitterde de afgelopen jaren in de GT-racewereld. Het team telt talrijke prestigieuze zeges en vele titels van nationale en internationale kampioenschappen. Vandaag is Prospeed Engineering onderdeel van The Driving Force” te Zonhoven (België).
Meer informatie

Bekijk enkele van onze zorgvuldig uitgevoerde volledige restauraties

Open de fotogalerij